YouTube-markedsføring

Effektiv videoannonsering på verdens nest største søkemotor.

YouTube er verdens nest største søkemotor, og en plattform hvor nordmenn i økende grad bruker mer tid: ukentlig ser over 1 million nordmenn på YouTube. Hos Conversio er vi eksperter på markedsføring på YouTube, og vi sørger for alt fra oppstart til administrasjon av din Youtube-annonsering, uansett hvor stort eller lite ditt behov er. Våre sertifiserte YouTube-eksperter hjelper deg med å planlegge din YouTube-kampanje, med å få den ut til den riktige målgruppen og med å få mest mulig respons på annonseringen.

Visste du at YouTube er den største online videokanalen i Norge?

– Tiltrekk nye kunder med YouTube-annonsering!

 

  • Hva er videoannonser? En hvilken som helst video som lastes opp på YouTube kan være en annonse. Videoannonser blir vist før andre videoer på YouTube, ved siden av videoene som avspilles og i søkeresultatene.
  • Hvem kan være min målgruppe? YouTube inneholder et stort utvalg muligheter for målrettet annonsering. Dette hjelper deg med å nå ut til de riktige kundene for din virksomhet. Du kan målrette annonsene etter alder, kjønn, geografisk plassering, interesser og mye mer.
  • Hva koster annonsene? Du har full kontroll over ditt daglige budsjett, så du kan bruke et beløp du er tilfreds med. Du betaler dessuten kun når noen har interaksjon med din annonse. Hvis de hopper over annonsen i løpet av 30 sekunder (eller innen den er ferdig), betaler du ikke et øre.
  • Hvordan måler jeg resultaterne? YouTube har en innebygget Analytics-funksjon som gjør det lett å se hvor effektiv annonsen din er. Videre kan du når som helst gjøre justeringer av annonsen, samt kjøre flere annonser parallelt for å se hva som gir best resultater.

38% av YouTube-brukere undersøker et produkt på YouTube før de kjøper.

Fordeler ved YouTube-annonsering

  • Betal kun når noen ser hele videoen eller 30 sekunder
  • Over 1 million nordmenn ser YouTube ukentlig
  • Mulighet for nøyaktig målretting
  • Synlighet på desktop, mobil og nettbrett
  • Mange formater og plasseringer

Kom i gang med YouTube-annonsering i dag

Vil du vite mer om hvordan du kan komme i gang med YouTube-annonsering er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss på tlf. +47 21 98 88 00.

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: