WordPress – Én av de beste i klassen

WordPress er, ifølge oss, et av de beste Open Source CMS-systemene tilgjengelig.

Én av de beste i klassen

WordPress er, ifølge oss, en et av de beste Open Source CMS-systemene tilgjengelig. Oppdateringsfrekvensen på oppdateringer og extensions til systemet er hyppig, og systemet er til og med gratis. WordPress er utrolig brukervennlig, kan betjenes av nesten alle og er veldig intuitivt å bruke. Videre er tekstbehandlingen enkel å betjene fordi den minner om Word. Et godt CMS-system skal leve opp til nettstandardende og være en estetisk nytelse å arbeide i – hvilket WordPress definitivt oppfyller.

 

Få en skreddersydd løsning

WordPress tilbyr utallige kombinasjoner av design og plug-ins – både gratis og betalte. Felles for dem alle er at du kan skreddersy din nettbutikk/nettside etter ønske. Vi hjelper deg med å avdekke dine ønsker og behov, slik at vi sammen kan finne frem til den løsningen som passer nettopp din forretning, og ikke minst din målgruppe. Med det optimale oppsett sikrer vi at du og din forretning er rustet når det gjelder suksessfull e-handel.

 

Vi kommer med et uforpligtende tilbud

Vi kan utvikle, optimealisere og oppdatere din WordPress, og vi tilrettelegger prosessen helt etter dine behov og ønsker. Alle nettbutikker er forskjellige, og det skinner gjennom i våre løsninger. Ønsker du å vite med om hva WordPress kan gjøre for din nettbutikk er du velkommen til å kontakte oss på tlf. 21 98 88 00 eller sende oss en mail på hello@conversio.no

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: