Teknisk SEO-analyse

Lag et sterkere fundament for din hjemmesides suksess!

Et solid fundament er like viktig for hjemmesiden din som for huset ditt. SEO handler nemlig om mer enn innhold og lenker – det skal være et teknisk fundament å bygge disse tingene på. Hos Conversio kan vi selvfølgelig også hjelpe til med denne delen av deres SEO-optimalisering.

Teknisk SEO handler om hvor enkelt det er for Google å lese siden din. Er siden skreddersydd til SEO har den også den beste forutsetningen for å oppnå gode plasseringer i Googles søkeresultat.

Men en dyptgående teknisk SEO-analyse får du:

  • Gjennomgang av hastighet, struktur, duplicate content, robots.txt, title tags, H-tags og interne lenker.
  • Kartlegging av eventuelle fallgruver.
  • Forslag til konkrete optimaliseringer.

Med et godt teknisk fundament på hjemmesiden, er Google mer villig til å gi siden en høy plassering i søkeresultatet. Noen ganger kan hjemmesideløsningen en utvikler liker best ha negativ innflytelse på plasseringene. Som SEO-spesialister har vi hos Conversio alle de riktige folkene til å hjelpe deg med å gjøre siden din rask, brukervennlig og sørge for en god plassering i Google.

Bestill din tekniske SEO-analyse her

Hvis du er interessert i å få en teknisk SEO-analyse fra et av de beste byråene i bransjen, sitter våre spesialister klare til å snakke med deg på 21 98 88 00 eller besvare mail fra deg på hello@conversio.no. Du har også mulighet til å bestille en gratis SEO-analyse og få en kvalifisert snakk med en av våre spesialister.

Bestill en gratis SEO-analyse – klikk her

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: