SEO – med fokus på bunnlinjen

Det er viktig at du opplever en lønnsom omsetning i forhold til den investering du har lagt i de enkelte søkeordene, lignende søkeord og din samlede SEO-innsats.

Search Engine Optimization, eller SEO, handler om å optimalisere din hjemmesides tilstedeværelse i søkemotorene. SEO består av mange forskjellige grener som ofte kan være av uoverskuelig størrelse. Hos Converso har vi spesialister som har 100% fokus på SEO. Dette betyr at vi alltid er oppdatert på de nyeste tendensene og oppdateringene fra Google. Våre spesialister har gjennomgått tusenvis av hjemmesider og nettbutikker innenfor mange bransjer. Dette gir oss kompetanse til å identifisere potensielle områder som kan optimalisere din organsiske trafikk.

ROI på SEO

Hos Conversio er vi eksperter på e-handel og konverteringsoptimalisering, og utgangspunktet for alle våre løsninger er alltid å skape maksimal avkastning. Når vi utfører og gir rådgivning om søkemotoroptimalisering går vi naturligvis ikke på kompromiss av dette. Derfor går vi også imot noen av de prioriteringene og holdningene du kan møte hos tradisjonelle SEO-byråer. For eksempel mener vi at:

  • Det er viktig hvor god plassering du oppnår på et gitt søkeord. Det er viktig at du opplever lønnsom vekst i omsetning i forhold til den investeringen du har lagt i det enkelte søkeord, lignende søkeord og din samlede SEO-innsats.
  • Det er ikke søkevolumet og konkurransesituasjonen på Google som skal avgjøre hvilke søkeord du skal fokusere på. Det er dine konverteringsdata. Det er langt fra sikkert at du og dine konkurrenter har det samme forretningspotensiale på de samme produktene og søkeordene.

Hos Conversio tilbyr vi forskjellige SEO-løsninger. Alt fra en grunnleggende analyse av din nettbutikks SEO-potensiale til konkret utførelse av både intern og ekstern optimalisering. Vi inngår typisk i langvarige, faste samarbeidsavtaler, hvor vi løpende forbedrer våre kunders omsetning via organisk søketrafikk.

Vil du i gang med SEO? Ta en uforpliktende snakk med oss, så finner vi den mest lønnsomme veien til flere organiske kunder i din nettbutikk. Ring på tlf. +47 21 98 88 00.

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: