Samtalesporing – Effektiv sporing av samtaler

Man bør ikke overse viktigheten av å gjøre målinger med andre parametere, inkludert samtalesporing.

De fleste måler om, og i hvilken grad, deres Google-annonser fører til online salg. Dog bør man ikke overse viktigheten av å gjøre målinger med andre parametere, inkludert samtalesporing. Mange bedrifter mottar bestillinger og leads over telefon. For å få et tilstrekkelig bilde av hvordan dine AdWords-annonser fungerer, anbefaler vi alltid våre kunder å få satt opp samtalesporing. Les videre dersom du gjerne vil kunne måle om dine annonser på Google får folk til å ringe deg:

 

Googles egne samtalesporing

Siden 2014 har Google gjort det mulig å spore oppringninger fra din nettside. Når folk har klikket på din annonse bruker de ofte tid på å undersøke din nettside og lære mer om din virksomhet. Det kan ofte føre til at de også ringer deg. Googles samtalesporing setter inn et viderekoblingsnummer, som betyr at det dynamisk settes inn et Google-nummer som viderestiller samtaler til ditt telefonnummer. Uansett om vedkommende klikker direkte på nummeret eller taster det inn, vil samtalen registreres som en samtalekonvertering. Du vil kunne se hvilken annonse, samt hvilket søkeord, som førte til den eksakte opprigningen.

 

Samtalesporing fra en annen leverandør

I tillegg til Googles egne samtalesporing, finnes det også mange andre og særdeles effektive programmer man kan bruke til å sette opp samtalesporing. Her benytter man ikke et viderekoblingsnummer, og på den måten vil de besøkende alltid se ditt telefonnummer på nettsiden. Vi har stor erfaring med å benytte denne metoden for flere av våre kunder, og vi kan helt sikkert også hjelpe deg godt i gang.

 

Vil du vite mer?

Dine kunder handler ikke alltid på nett. Ofte kommer det bestillinger over telefon, og det er derfor viktig å måle dette parametere når vi ser på de overordnede resultatene av dine AdWords-kampanjer. Hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe meg med å sette opp samtalesporing, er du alltid velkommen til å kontakte oss på tlf. + 47 21 98 88 00 eller mail: hello@conversio.no

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: