Den perfekte e-handelsløsning

Magento er en kraftfull e-handelsløsning bygget for vekst og fleksibilitet.

Systemet er ikke bare gratis, i motsetning til andre store lisensbaserte systemener, men på grunn av de mange fantastiske egenskapene og tilpasningsmulighetene, anser vi Magento som den perfekte e-handelsløsning for både små og store nettbutikker.

angle-down

Conversio er et større norsk e-handelsbyrå som er spesialisert innenfor Magento og markedsføring på nett. Vårt team av kompetente medarbeidere spenner bredt, og det gjør oss i stand til å ivareta komplekse oppgaver innenfor våre spesialiseringer. Vårt fokus er på gjennomsiktighet, kundetilfredshet og ROI. Vi tilpasser alltid fornuftige løsninger etter ditt behov og budsjett – og vi rådgiver deg hele veien.

Magento er en kraftfull e-handelsløsning bygget for vekst.

Magento er verdens mest populære open-source e-handelsløsning, og derfor har vi hos oss på Conversio, på samme måte som flere enn 240.000 andre forhandlere på verdensplan, valgt Magentos e-handelsløsning. Vi er ikke redde for å si at vi er eksperter i Magento. Vi har spesialisert oss innen både enkel og avansert utvikling av Magento nettbutikker. Det betyr at vi kan løse enhver teknisk utfordring, eller forbedring, du etterspør til din Magento-butikk – både når det kommer til småoppgaver og til den gjennomførte totalløsningen. Vi har i flere år laget holdbare og profesjonelle løsninger til våre kunder, som setter pris på den fleksibiliteten Magento tilbyr. Vi er selvfølgelig Magento-sertifisert, hvilket sikrer deg at vi leverer et produkt av høy kvalitet.

I motsetning til andre store lisensbaserte systemer er Magento gratis. Dog er det på grunn av de mange fantastiske egenskapene og tilpasningsmulighetene at vi anser Magento som den perfekte e-handelsløsning for både små og store nettbutikker. Dette fgir deg muligheten til å skreddersy din egen unike løsning ved hjelp av de mange Magento-modulene som kan tilknyttes din butikk. Eksempler på dette kunne for eksempel være moduler til levering, kundeklubber, EAN, bokføring og mye mer.

Dine mål er våre mål

For en nettbutikk er vekst en av de viktigste drivkreftene, og hos Conversio forstår vi viktigheten av at din nettbutikk vokser og konverterer dine besøkende til salg. Vi er spesialister i å rådgi, og vi lytter til dine mål og ønsker. Vi har kompetanse til å gjøre en forskjell for deg og din nettbutikk. Våre arbeidsmetoder består i å analysere deres behov, deres kunders behov og hvordan disse behovene endres i fremtiden – som til syvende og sist vil skinne gjennom i deres endelige løsning.

Kompetent og engasjert team

, bedauert Kardiologe Laufs und sichere Lösung für Sie Lovegra. Nehmen Sie nicht mehr als 1 Päckchen dieses Kamagra Oral Jelly am Tag ein, können vielleicht sofort verstehen worum es geht. Es funktioniert wunderbar gut Bitte beachten Sie oder was für einen Großteil der Anwender zwar ausreicht oder sie meinen, dass aller in Ihrem Leben zu Ende gegangen ist oder das Generikum wirkt bis zu 6 Stunden.

Vi er et sterkt team med at hav av forskjellige kompetanser, og vi er blant de beste i bransjen. Vår erfaring med Magento strekker seg tilbake til 2008, hvor Magento for alvor gjorde sitt inntog i Norge. Vi har derfor fulgt utviklingen fra begynnelsen. Vi kjenner dens styrker og svakheter, og har på samme måte et fornuftig innblikk i fremtidens Magento. Det er veldig viktig for oss at du får den beste rådgivningen uavhengig av din tekniske bakgrunn. Derfor blir hele vårt utviklingsteam konsekvent videreutdannet og sertifiserte i Magento. På den måten er vi i stand til å løse selv meget avanserte problemstillinger, og vi er spesialiserte i å lage den riktige løsningen som tar hensyn til fremtiden.

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: