Kurs & Workshops

Vi  gir deg de riktige verktøyene til suksess

Vi gir deg de riktige verktøyene til suksess

Hver dag hjelper vi våre kunder med å optimalisere deres bedrift gjennom online markedsføring og holdbare nettløsninger. Vi vet også at noen av våre kunder gjerne vil lære mer om hvordan tingene fungerer, slik at de får en bedre forståelse av egne nettaktiviteter og dermed i større grad kan bidra til å fortsette veksten i deres forretning.

 

Kom på kurs hos Conversio

Vil du gjerne lære mer om online markedsføring og slik være i stand til å sette ditt eget preg på dine nettaktiviteter? Så les videre – vi tilbyr kurs og workshops innenfor alle våre fagområder til alt fra enkeltpersoner til større grupper. Her kan du se noen eksempler:

 

Google AdWords

Uansett om du er nybegynner eller allerede har stiftet bekjentskap med Google AdWords kan vi guide deg gjennom de viktigste verktøyene og funksjonene, slik at du er enda bedre rustet når det kommer til optimalisering av bunnlinjen i din bedrift. Du lærer for eksempel om viktige begreper, optimaliseringsverktøy og hvilke data du bør være ekstra oppmerksom på.

 

Google Analytics

Det er avgjørende at man kan analysere og bruke sin trafikkdata optimalt. La oss hjelpe deg å bli klokere på Google Analytics, og med å lage det perfekte overblikk over dine nettsidedata. På denne måten kan du raskt danne deg et bilde av hvor dine besøkende kommer fra, hvor lenge de blir på siden og hva man kan optimalisere for at de blir enda lengre og konverterer enda mer. Google Analytics har mange funksjoner, og vi er klare til å lære deg alt du trenger å vite.

 

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Det er ofte stor konkurranse om å ligge øverst blant de organiske søkeresultatene på Google. Her betaler du ikke hver gang noen klikker på annonsen din, så det er god butikk å ligge på toppen. Med et kurs i SEO vil du få nødvendig kunnskap, samt verktøy som skal til for å gjøre en forskjell i dine organiske plasseringer i Google. Dette er noe som kan merkes på bunnlinjen.

Ring vår produktsjef, Johannes Helleland på tlf. +45 70 666 502, og ta en uforpliktende snakk om et skreddersydd kursforløp for deg og din virksomhet.

 

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: