Internasjonal SEO
Utvid din forretning med SEO i utlandet

Er du klar for å ta neste skritt med din nettbutikk? Få fotfeste i utlandet med internasjonal SEO!

Det er ingen nyhet at SEO er viktig når du driver en nettbutikk. Dog vurderer nok de færreste SEO som et verktøy som også kan hjelpe med å nå ut til forbrukere i det store utland.

Med søkemotoroptimalisering i utlandet gir du din side de beste forutsetningene for å ligge høyt i søkeresultatene på tvers av landegrenser. Det er nemlig utrolig viktig at du tilpasser din SEO-strategi og nettbutikk til de forskjellige landene, fordi ingen markeder er like – heller ikke på Google.

SEO i utlandet er et fantastisk utgangspunkt til å etablere seg og få suksess på utenlandske markeder. Uansett om du allerede er etablert i utlandet, eller skal i gang med SEO i Sverige, Danmark eller et annet land, har vi et forløp som kan hjelpe deg og din forretning til kommersiell suksess på tvers av landegrensene. Så start ditt utenlandseventyr med økt synlighet på Google!

En veljustert internasjonal SEO-løsning

Språk er ofte den største barrieren å overkomme når man skal ta sin side til internasjonalt nivå. Hvordan håndterer man best flere språk? Skal man kjøpe flere domener, bruke subdomener eller legge til språkvariasjoner?

Vi kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen basert på de tekniske aspektene av din side og din spesifikke bransje. Videre gjør vi grundige analyser basert på forbrukernes søketendenser i det gjeldende området, og fastlegger videre en tilpasset strategi for hvordan vi best mulig kan øke din organiske synlighet.

På nåværende tidspunkt kan vi tilby best produkt i Norge, Sverige og Danmark. Her har vi mulighet til å bygge lenker fra henholdsvis .no-, .se- og .dk-domener, hvilket er viktig med tanke på å bygge opp en sterk og naturlig linkprofil.

Har du forespørsler om andre land står vi alltid klare til å gi råd om dette også.

Skal vi ta en titt på dine muligheter med SEO i utlandet? Ring oss på tlf. +47 21 98 88 00 for en uforpliktende snakk. Vi kan komme med konkrete anbefalinger til hvordan du kan optimalisere din innsats i nye land med internasjonal SEO.

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: