Instagram – Kreativ og visuell annonsering

Nå din målgruppe blant over 1,7 millioner brukere i Norge, og mange flere verden over.

Siden høsten 2015 har det vært mulig å annonsere via Instagram. Her har du som bedrift mulighet til å nå din målgruppe blant flere enn 1,7 millioner norske brukere, og mange flere verden over. Og man skal jo sørge for å være der ens målgruppe er! Instagram gir deg og din virksomhet muligheten til å bruke det kreative miljøet som er essensen av Instagram.

Det kan være en utfordring å lykkes med å inspirere med et enkelt bilde eller video av gangen. Derfor er det viktig at bedriftens Instagramstrategi avspeiler et uttrykk som vil virke naturlig i brukernes nyhetsfeed, slik at det heller er en inspirasjon enn en forstyrrelse for brukerne. Det er utrolig stort potensiale i å nå ut til nye kundesegmenter som daglig bruker sosiale medier, og da er det viktig å være med på de nyeste mediene. Basert på dette ser vi at Instagram er et must for virksomheter, og hvis man på forhånd kjører Facebookannonseringer er Instagram en rask tilføyelse. Fordi man arbeider med annonsene via Business Manager og Power Editor kan man trygt si at Facebook og Instagram går hånd i hånd. Conversio anbefaler disse annonseringsmulighentene på Instagram:

 

  • Øk trafikken til din hjemmeside: Øk kjennskapen til din hjemmeside via Instagramannonsering. Med klikkbare Instagramannonser har du mulighet til å sende en bruker til spesifikke seksjoner av nettsiden din. Vi står klare til å gi deg råd slik at du kan komme igang med å utnytte det kjempestore potensialet Instagram tilbyr som markedsføringskanal.
  • Skap konverteringer: Ønsker du å øke salget på hjemmesiden din? Instagram kan hjelpe deg med å forbedre dine salgsresultater. Med rett oppsetning kan det skapes en positiv ROI – så la Conversio hjelpe deg med å være synlig på rett tidspunkt, for de rette brukerne og med rett budskap.
  • Branding på Instagram: Mangler du en stigende interaksjonrate på dine Instagraminnlegg? Jo større interaksjon det er på dine boost, jo lettere er det å oppnå et bedre resultat og få ditt budskap ut til flere potensielle kunder. Med de rette redskapene er det mulig å oppnå fantastiske resultater – også for mindre virksomheter og innenfor et overskuelig budsjett.

 

Er du klar for å ta din annonsering til det neste nivå? Ta kontakt med oss i dag på tlf. +47 21 98 88 00 for en uforpliktende samtale om dine muligheter på Instagram.

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: