Google AdWords – Optimalisert avkastning

Vårt Google AdWords-team er sertifisert Google Premier Partner, som betyr
at vi er blant Norges beste AdWords-spesialister.

Optimalisert ROI med AdWords

AdWords er Googles online annonseringsplattform. Det er en plattform som tilbyr en rekke effektive verktøy som kan skaffe deg kunder i butikken. Samtidig er det også en plattform hvor du kan bruke penger forgjeves hvis du ikke har riktig strategi og hvis du ikke har et stramt fokus på investeringsavkastning (ROAS). I tillegg tar det også tid å opprettholde en løpende optimalisering av dine kampanjeaktiviteter. Heldigvis er onlinekonvertering vår spesialitet, og derfor også et omdreiningspunkt når vi arbeider med din annonsering. Vårt mål er at din AdWords skal generere profitt i din nettbutikk.

 

Du betaler kun pr. annonseklikk

Til forskjell fra andre annonseringsformer, betaler du først for Google AdWords når noen faktisk klikker på annonsen din og lander på nettsiden. Man kan løpende justere sitt annonsebudsjett – for eksempel ved høysesong av bestemte produkter/tjenester, eller ved spesialtilbud. AdWords tilbyr en enorm fleksibilitet, og man kan hele tiden endre de ulike funksjonene basert på resultat. Annonsering med Google AdWords kan benyttes av alle typer bedrifter – det eneste kravet er at du har en nettside eller en nettbutikk som brukere kan klikke seg inn på. Dine annonser blir vist i Googles egne søkeresultater, men de kan også bli vist på andre nettsider som Google samarbeider med. Det er gode muligheter for å tilpasse dette til den enkelte bedrifts behov og ønsker.

 

Merk effekten med en gang

Google AdWords er annonsering i real-time, som vil si at du nærmest umiddebart kan se hvor mange som klikker på dine annonser, og ikke minst om de kjøper noe. Det gir en unik mulighet for å raskt og effektivt kunne tilpasse og optimalisere dine annonser, slik at de til enhver tid gir optimale resultater.

 

Få en langvarig samarbeidspartner i Conversio

Vi har mange års erfaring med Google AdWords, og vi har arbeidet men en bred vifte av både store og små bedrifter som alle vil ha flere kunder og bedre ROI. Det er nettopp dette vi kan hjelpe deg med. Ved å bruke grundige og effektive arbeidsmetoder, kartlegger vi hvilke optimaliseringer som er nødvendige for å øke din suksess i AdWords. Og det gjøres alltid med utgangspunkt i dine konkrete mål.

Våre kompetente e-handelsrådgivere sitter klare til å hjelpe deg godt på vei. Kontakt oss i dag for en uforpliktende snakk om dine muligheter. Ring på tlf. +47 21 98 88 00 eller skriv til hello@conversio.no.

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: