Facebook – Effektivt annonseringsmedium

Ideel målgruppesegmentering og målrettede budskap

Facebook har lenge vært et særdeles effektivt annonseringsmedium fordi det med sine muligheter for målgruppesegmentering kan kommunisere dine budskap både nøyaktig og målrettet. Enten du vil skaffe flere kunder, ha flere likes på Facebooksiden din eller om du rett og slett vil markedsføre din forretning, så kan Facebook hjelpe deg med å nå dine mål.

La Conversio hjelpe deg med å skape suksessfulle resultater gjennom Facebook. Når man skal bygge opp en vellykket strategi for sosiale medier er det mange viktige overveielser det er verdt å vurdere:

 • Hvem er din viktigste målgruppe?
 • Hvilke tiltak på de sosiale medier bør du anvende?
 • Hvordan skaper du målbare resultater for din virksomhet?

La oss hjelpe deg med dette, og mye mer.

Vi hjelper deg med å få ditt budskap ut i en naturlig sosial kontekst med kreativ Facebookannonsering. I det følgende kan du se våre anbefalinger for vellykket annonsering på Facebook.

 • Øk trafikken til din hjemmeside: Ønsker du å øke folks kjennskap til din virksomhet? Facebook gjør det mulig å øke trafikken til din hjemmeside, men husk at denne trafikken skal være relevant trafikk. Her er det viktig å gå strategisk til verks for å få dine målgrupper segmentert, slik at markedsføringen får korrekt målretting. Flere besøkende på hjemmesiden din gir deg større sjanse for bedre omsetning. Facebook gir deg muligheten til å spore resultatene som er oppnådd gjennom annonsene dine, hvilket igjen gir rom til forskjellige tester og optimaliseringer.
 • Skap konvertering: Sikter du mot å øke salget på hjemmesiden din? Med riktige Facebookannonser har du mulighet til å målrette dine annonser mot økt salg. Til dette formålet er det en fordel å ta i bruk roterende annonser. Dette gir mulighet til å vise opptil 5 forskjellige produkter i én annonse. Dette øker din annonserelevans og leder brukeren direkte til produktet i nettbutikken din. Ved å bruke denne annonseformen har du mulighet til å benytte flere budskap i samme kampanje, samt spore hvilke produkter som har best konvertering.
 • Leadgenerering: Mangler du påmeldinger til ditt nyhetsbrev? Da har du mulighet til å samle inn leads gjennom Facebook. Disse leads kan gi mer verdi på lang sikt, fordi flere vil bli eksponert for mail eller andre markedsføringstiltak. Facebook har gjort dette enkelt via autoutfylling av informasjon fra brukernes Facebookprofil. Det krever ikke mer enn to klikk fra brukeren, og alt gjennomføres uten at de må forlate Facebook.
 • Merkevarebygging av Facebooksider: Vil du øke antallet følgere på din Facebookside og samtidig øke interaksjonen på dine innlegg? Det kan være vanskelig å finne den rette kombinasjonen av innlegg – og hvordan kan du forsikre deg om at følgerne dine ser innleggene du poster? Og hvordan kan du skape interaksjon hos følgerne? Alt dette kan vi hos Conversio hjelpe deg med. Det er viktig å ha en skreddersydd strategi for din Facebookside, og for promoteringen av denne, fordi det er fort gjort å bruke mye penger uten å oppnå positive resultater. Husk – det handler ikke om å ha mange følgere. Det er derimot kvaliteten av dine følgere som er viktig.
 • Facebook Dynamisk Remarketing: Denne annonseformen er perfekt for deg som eier en nettbutikk med mange produkter, fordi den gir deg mulighet til å vise dine produkter som dynamiske annonser på Facebook. Annonseformen muliggjør relevant og timet annonsering basert på de produktene som besøkende har sett på på din nettside. I stedet for å lage en annonse for hvert enkelt produkt kan Facebook selv sette inn produkter og dermed skreddersy dine annonser basert på dine besøkendes adferd.

Vi kan blant annet hjelpe deg med følgende:

 • Opprettelse og administrasjon av din Facebook – både sider og annonsering
 • Rådgivning om mønsterpraksis og optimalisering av din tilstedeværelse på Facebook
 • Legge en overordnet strategi for din Facebook og realisere denne strategien

Har du en oppgave som ikke er nevnt ovenfor? Ikke nøl med å ta kontakt på tlf. +47 21 98 88 00, så finner vi en løsning som passer deg og din forretning.

What follows are some online writing of the very best essay writing tips you can use.

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: