Få innsidekunnskap om suksess på YouTube

På onsdag var Conversio vertskap for et vellykket arrangement om markedsføring på YouTube. Arrangementet, som blant annet bød på ekspertopplegg fra Google, Slikhaarshop og Bech-Bruun, ble holdt i samarbeid med Google Dublin og Bach-Bruun.

Med byens kanskje beste utsiktinnsi fant arrangementet sted hos adovokatfirmat Bech-Bruun i Aarhus City Tower forrige onsdag. På dagsordenen var blant annet opplegg om branding og content-strategi på Youtube, lovforhold rundt video-markedsføring, samt en case om slikhaarshop.com, som har hatt rivende suksess på Youtube med videoer om hårmote.

Youtube kan også være en god ide for deg og din bedrift. Mange kjenner ikke til de mange fordelene ved markedsføring på video-plattformen, eller har ikke ekspertise til å utnytter dem. På dette punktet er det derfor gode muligheter for å komme dine konkurrenter i forkjøpet.

Det var mange gullkorn å hente på arrangementet:

Visste du for eksempel at…

… 38 % av YouTube-brukere har undersøkt et produkt på YouTube før de kjøper? Du kan derfor gjøre en positiv forskjell ved å ha god tilstedeværelse på plattformen

… streaming på YouTube overgår nå TV i antall visningsminutter. YouTube er i dag av de største kommersielle kanalene.

… du betaler kun for faktisk interaksjon fra brukere. Du betaler ikke et øre dersom brukeren hopper over annonsen innen 30 sekunder.

… hos de fleste brands utgjør 20 % av befolkningen 80 % av omsetningen. Det er derfor viktig å bruke personliggjort innhold og målrettet annonsering– også på YouTube.

youtube-markedsfoering-event1           På bildet: Emil Vilain fra Slikhaarshop.com      

Nå ut til et stort publikum med markedsføring og annonsering på YouTube

YouTube er verdens nest største søkemotor, kun slått av storebror Google. Bruken av YouTube er på sitt høyeste, og mer enn 1,8 millioner dansker og 1 million nordmenn gjør ukentlig søk på plattformen for å for eksempel streame musikk, bli underholdt eller undersøke et bestemt tema.

Er du interessert i å vite mer om markedsføring og annonsering på Youtube, så kontakt en av våre spesialister i dag og hør hvordan vi kan hjelpe deg i gang.

Hold dig oppdatert med trender innenfor online markedsføring og e-handel

I 2017 vil Conversio løpende avholde arrangementer om spennende trender innen online markedsføring og e-handel. Det er gratis å delta, og du kan lære mye om hvilke kanaler du skal satse på for å oppnå vedvarende suksess på nett.

Følg med ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, eller hold øye med oppdateringer her på bloggen.

conversio har skrevet dette blogindlæg
Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: