Hva inneholder analysen?

Vår analyse går i dybden av din AdWordskonto, og vil gi et grundig innblikk i hva som bør optimaliseres. Her kan du se et utvalg av hva vi ser på i analysen:
adwords-logo

  • Vi analyserer både innkjøpspriser, kvalitet og ikke minst avkastning (ROI) på annonsegrupper, annonser og søkeord
  • Vi undersøker om sporing og konverteringsmål er korrekt satt opp
  • Vi gjennomgår oppsetning i forhold til målsetning og bruk av diverse funksjoner
analytics-logo

  • Vi gjennomgår ditt Analytics kontoppsett
  • Vi analyserer konverteringsdata for både betalt og ikke-betalt trafikk
  • Vi analyserer adferdsdata i relasjon til navigasjon og eventuelt kjøpsprosessen på nettsiden/nettbutikken

Vi gjennomgår både dine AdWords-kampanjer og dine Analyticsdata, og utarbeider en rapport som påpeker konkrete forbedringsmuligheter. Dette inkluderer hvilke mål du kan forvente å oppnå hvis du følger våre råd og gjennomfører de spesifikke optimaliseringsstiltakene som er nødvendige for å nå disse målene.

Din analyse følges opp med en grundig 60 minutters 1-til-1 gjennomgang og konsultasjon med en av våre dyktige e-handelsrådgivere.

Hvorfor en gratis analyse?

Hos Conversio er vi spesialister i e-handel og konverteringsoptimalisering. Vår erfaring tilsier at det alltid er noe som kan forbedres. Onlinesuksess er avhengig av løpende optimalisering, og ingenting er statisk innenfor online markedsføring. Tallene er i konstant bevegelse, og man må jobbe for å følge med, og få dem til å bevege seg oppover. Vi vil gjerne hjelpe deg på rett vei, og vi vil naturligvis også gjerne hjelpe deg hele veien. Derfor mener vi at det er rettferdig at du, gjennom en AdWords-analyse, får et realistisk bilde av ditt potensiale og hvilken innsats som skal til for å nå dine mål. Uansett om du velger å la oss hjelpe deg med å nå ditt fulle potensiale eller ikke, er analysen 100% gratis og uforpliktende.

Ingenting med liten skrift

Her er det ingenting som står med liten skrift. Vi tilbyr deg analysen helt gratis, uten noen form for forpliktelse til å inngå i et påfølgende samarbeid. Analysen er dessuten 100% fortrolig, og ingen opplysninger vil gis videre til en tredjepart.

Bestill din gratis analyse i dag – ring oss på tlf. +47 21 98 88 00.

Du kan også lese mer om våre tjenester innenfor Google AdWords og Google Analytics.

Få en gratis Google AdWords-analyse

 

Vi har kun rosende ord tilovers om Conversio. Super professionelt team, og rigtig flotte resultater. Vi ser frem til et langt samarbejde fremadrettet.
CHRISTINA BÆK MØLLER
COTONSHOPPEN.DK
Rigtig flotte konverteringer, gode tilbagemeldinger og et sprog man kan forstå. Vi er sikre på at Conversio vil være vores samarbejdspartner i mange år.
BRIAN VILHELMSEN
FEST4ALL.DK
Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: