E-Mailmarkedsføring

Minimalt budsjett og maksimalt utbytte!

En e-mail er uten tvil en av de mest effektive verktøyene hvis du er ute etter å generere salg, kommunikasjon eller fremme lojalitet ovenfor dine kunder. Hvis du ikke har prøvd dette før, kan du forberede deg på å bli positivt overrasket, for med en e-mailkampanje som er skrudd riktig sammen, kan du oppnå virkelig gode resultater.

Det spiller ingen rolle om du allerede er igang med e-mailmarkedsføring eller om du er helt grønn på området. Vi hjelper på alle nivåer – fra oppstart og implementering til gjennomgang og optimalisering av nåværende løsninger.

 

Hvorfor e-mailmarkedsføring?

Hva er det første du gjør når du står opp på morgenen? Hvis du gjør som brorparten av alle nordmenn, gjetter vi at du sjekker mailen din – og det samme gjelder kundene dine. Derfor er det en selvfølge at du skal være tilstede i deres innboks. Vi har løsningen dersom du ønsker å selge noe til noen: E-mailmarkedsføring er den mest effektive måten å markedsføre på når du har fokus på inntjening. Med rett kombinasjon av kommunikasjon, spennende innhold og tilbud kan du få omsetningen til å eksplodere. Hos Conversio hjelper vi deg med å sette opp, gjennomføre og vedlikeholde e-mailmarkedsføringen for din butikk. Vi vet hva som fungerer, så du er i gode hender.

Når du velger Conversio som samarbeidspartner til din e-mailmarkedsøring, arbeider vi ut fra en effektiv handlingsplan, og du får blant annet:

  • Strategisk handlingsplan
  • Teknisk oppsett
  • Utarbeidelse av innhold
  • Utførelse av kampanjer
  • Oppsetning av flows
  • Leadgenerering
  • Vedlikeholdelse og optimalisering

 

Leadgenerering

Hvis det allerede er kunder i butikken har du også mulighet til å få dem til å melde seg på ditt nyhetsbrev.  Man sier at 90% av en nettbutikks omstening stammer fra nåværende og tilbakevendende kunder, og siden disse kundene allerede har vist sin interesse bør det rettes fokus mot dem og muligheten for mersalg. Vi hjelper deg med å finne den riktige formelen for å få dine nåværende og potensielle kunder til å registrere seg for å få ditt nyhetsbrev. Samtidig sikrer vi at alle innfallsvinkler til oppsamling av påmeldinger er optimalisert.

 

Bestem ditt engasjement selv

Det er ikke sikkert du selv har tid til, eller interesse for, e-mailmarkedsføring. Dog bør ikke dette forhindre deg i å skape dialog med nåværende og potensielle kunder via e-mail. Hos oss bestemmer du selv hvor mye du vil engasjere deg i din e-mailmarkedsføring. Vi kan hjelpe med innspill og optimalisering, eller vi kan stå for hele prosessen fra start til drift. Uansett engasjement vil vi gjennom tett dialog sørge for en sikker prosess slik at våre oppsatte mål blir innfridd.

Hvis du er klar for å øke din omsetning, skape høyere kundelojalitet eller bare gjerne vil opprette en god dialog med dine kunder – ta en uforpliktende snakk med oss, og finn ut av hvordan vi kan hjelpe deg. Ring på +47 21 98 88 00 allerede i dag.

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: