Content-map

Strukturert arbeid med søkeordsoptimalisering kan gi deg mye bedre synlighet på Google!

Ved å jobbe strukturert med søkeordsoptimalisering kan du oppnå en mye bedre synlighet på Google. Ved å utarbeide et content-map over siden din kan du se hvordan innholdet bør struktureres for at dine viktigste landingssider og søkeord skal prioriteres i søkeordsoptimaliseringen, og dermed oppnå større synlighet i søkemotorene.

Når vi utarbeidet et content-map til deg vil vi først og fremst identifisere relevante søkeord. Søkeordene knyttes til de enkelte landingssidene, hvilket bidrar til å forhindre kannibalisering, hvor de samme søkeordene målrettes på forskjellige sider.

Vi gjennomgår hver enkelt landingsside og kommer med konkrete anbefalinger til hvilke title tags som skal lages for å oppnå synlighet på de relevante søkeordene.

Et content-map skaper verdi for dere, da det gir mulighet for å jobbe strukturert med siden og de mest relevante søkeordene. Samtidig fungerer det som et arbeidsdokument, så dere vet hvilke tiltak det skal jobbes med på de enkelte sidene.

Utarbeidelsen av et content-map inneholder følgende elementer:

  • Identifisering av relevante søkeord
  • Tilknytning av søkeord til enkelte landingssider
  • Gjennomgang av hver enkelt landingsside
  • Konkrete anbefalinger til tiltak som kan skape større synlighet på søkeordene

Kunne du tenke deg å øke synligheten din på Google ved å få utarbeidet et content-map? Våre flinke spesialister sitter klare til å svare på spørsmålene dine, og lytte til dine behov. Ring oss på 21 98 88 00 eller skriv til hello@conversio.no.

Bestill ditt content-map her

Du kan også bestille en gratis og uforpliktende SEO-analyse, hvor vi identifiserer søkeordene dine og følger opp med en grundig gjennomgang og snakk om hvilke muligheter og behov du har innenfor SEO.

Bli oppringt av oss!

Bli oppringt av en av våre online markedsføringsspesialister- Anna Tronstad. Fyll ut: